joi, 20 octombrie 2011

Publicat in Stiri

Tiganul sa ramana tigan ! Semneaza te rog !

Voteaza articol:
(6 voturi, medie: 3,33 din 5)
Se încarcă...
· 2.201 afisari

Tiganul sa ramana tigan ! Semneaza te rog !
Petitie contra denumirii de rom/roma/romanis  si revenirea la cea de tigan Macar dati mai departe daca nu va intereseaza! Intrati si votati: http://www.PetitionOnline.com/qd3xx666/petition.html Pe site gasiti textul urmator: Catre Parlamentul Romaniei, Domnilor Senatori si Deputati: In ultimul timp temele principale ale stirilor a fost legata de reactia ostila mpotriva cetatenilor romani din Italia si mai […]

Voteaza articol:
(6 voturi, medie: 3,33 din 5)
Se încarcă...
· 2.201 afisari
Publicitate
Targul National Imobiliar

 1. SUNTEM ROMÂNI DE ATÂTEA MII DE ANI ŞI VREM SĂ RĂMÂNEM ROMÂNI. ŢIGANII SĂ FIE ŢIGANI ŞI SĂ NU NE FIE INTERPRETATĂ NAŢIONALITATEA ALTFEL DIN CAUZA CELOR CARE NU S-AU GÂNDIT LA NOI -- ROMÂNII -- CÂND LE-A VENIT IDEEA SĂ-I FACĂ PE ŢIGANI ROMI, CEEA CE MULŢI NECUNOSCĂTORI NE FAC ORI PE NOI -- ROMÂNII -- ŢIGANI, IAR ŢIGANII SUNT CONSIDERAŢI ROMÂNI ŞI NE DENIGREAZĂ ŢARA ŞI POPORUL CU TOATE MÂRJĂVIILE LOR FĂCUTE ÎN AFARA GRANIŢELOR.
  VREM SĂ NE APĂRĂM POPORUL ŞI ŢARA, ADICĂ ROMÂN ŞI ROMÂNIA, MÂNDRIA ŞI ONOAREA UNUI POPOR CARE A LUPTAT SUTE ŞI MII DE ANI PENTRU A-ŞI APĂRA GLIA, ACEEAŞI DE VEACURI.
  ŢIGANII SĂ FIE, CA ÎN ORICE ŢARĂ DIN LUME, DOAR ŢIGANI, ŞI NOI DOAR ROMÂNI, NU NE AMESTECAŢI ŞI NU NE OTRĂVIŢI CU BUNĂ ŞTIINŢĂ!
  TRĂIASCĂ ROMÂNIA! SLĂVIT SĂ FIE POPORUL ROMÂN ORIUNDE S-AR AFLA!

 2. Dobrescu Lucia says:

  Sunt de acord sa se revina la numele real: tigani. Acesta este numele lor in istorie si asa trebuie sa ramana. Sper sa se faca dreptate poporului roman.

 3. Nu ştiu cine au fost nemernicii care imediat după 1990 au introdus sub sancţiunea penală pe cei care zic ŢIGAN şi nu rom. În toate ţările civilizate ţianul tot ţigan se numeşte. Noi avem cîteodată idei năstrujnice şi facem precum burcuş-căţelul cînd nu are ce face.
  Dacă de-a lungul timpului români i-au tolerat acum se ridică în capul nostru şi asta cu acordul şi binecuvîntarea unor… care numai români nu sînt.
  Vedeţi ce fac aceste hoarde pe unde se duc în lume şi ne fac pe noi de ruşine.

 4. gheorghe constantin says:

  E rusinos ceea ce au hotarat cativa tigani -- care au fost in conducerea tarii -- de a considera pe tigani drept romi . Cred ca au dorit sa-si stearga obarsia ………… De aceea de pe CARTEA DE IDENTITATE, s-a renuntat la rubrica …… NATIONALITATEA si a ramas numai CETATENIA…. !

Ce parere ai?