miercuri, 3 martie 2010

Publicat in Home, Proiecte in lucru

Tabere Rotary pentru tineri merituosi

Voteaza articol:
(2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
· 5.797 afisari

YOUTHAsociatia „Clubul Rotary Valea Prahovei” – Rotary Club Sinaia, sub egida Rotary International prin Rotary District 2241 Romania si Republica Moldova are deosebita placere sa anunte lansarea proiectului „Youth Exchange Program 2010”. Prin acesasta actiune Comitetul Districtual ofera posibilitatea tuturor cluburilor Rotary din Romania sa trimita tineri, recrutati si propusi de acestea, in taberele organizate de alte districte în cursul anului 2010. Prin acest articol incercam sa facem cunoscut tinerilor, rotarienilor, şi nu numai, această oportunitate de deschidere spre lume a noii generaţii. In acest moment avem 51 de tabere Rotary in 22 de tari. Situatia se actualizeaza zilnic in functie de aparitia altor oferte precum si de ocuparea celor existente.

REGULAMENT:

ROTARY INTERNAŢIONAL, DISTRICT 2241 ROMÂNIA – REPUBLICA MOLDOVA
www.yep.ro – PROGRAM YEP – TERMEN SCURT

PARTICIPANŢI:

Tineri cu vârsta cuprinsă între 15 şi 25 de ani.
Fiecare organizator de tabara stabileste limitele de varsta ale participantilor.

OBIECTIVE:

Participarea tinerilor (copii de rotarieni sau nerotarieni) la taberele internaţionale organizate de districtele şi cluburile Rotary din întreaga lume, certificate in programe YEP.

Toate informatiile prezentate mai jos au link direct cu site-ul Rotary District 2241 Romania si Republica Mold0va iar prin accesarea lor puteti afla toate detaliile legate de fiecare tabara in parte.

LOCURI IN TABERE:
DOWNLOAD:
TABERE IN ROMANIA:
TABERE IN STRAINATATE:

ANGLIA

AUSTRIA

BELGIA

CANADA

CEHIA

EGIPT

ELVETIA

FINLANDA

FRANTA

GERMANIA

INDIA

ISRAEL

ITALIA

NORVEGIA

OLANDA

SLOVACIA

SPANIA

SUA

SUEDIA

TAIWAN

TURCIA

UNGARIA

Vă reamintim că pentru anul 2009 am avut 86 de tabere în 24 de ţări. Acete tabere au fost accesate de 24 de cluburi din România şi Republica Moldova, care au trimis 42 de tineri în 17 ţări.  Ne-am bucura dacă în 2010 am creşte semnificativ participarea noastră la acest program. Depinde numai de noi.

Asteptam solicitarile voastre.

Voteaza articol:
(2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
· 5.797 afisari
Publicitate
Targul National Imobiliar

  1. marian ilie says:

    Meritocratia trebuie sa fie criteriul de eligibilitate. In ceea ce priveste valoarea financiara a serviciilor de cazare-masa, cred ca ar trebui sa realizam schimburi interdistrictuale. Sa ramana in sarcina districtului organizarea taberelor din tara si tot districtul sa beneficieze de distributia locurilor din strainatate.
    Cluburile ar trebui sa acopere doar valoarea drumului. Fiecare club sa poata trimite minim un tanar reprezentant.

Ce parere ai?