luni, 12 aprilie 2010

Publicat in Concurs Foto 2010

Scoala Nestor Urechia Busteni

Voteaza articol:
(6 voturi, medie: 4,50 din 5)
Încarc...
· 9.990 afisari

scoala nestor urechia busteniAcestea sunt fotografiile inscrise in Concursul Atelier de Creatie Fotografica ” Orasul Meu 2010″ de catre elevii Scolii „Nestor Urechia” din Busteni. Va rog sa participati la evaluarea lucrarilor realizate prin acordarea unui singur VOT elevului cu cele mai frumoase fotografii si comentarii.

Busteni Nestor Urechia

View Results

Loading ... Loading ...

HAIDUCU ALEXANDRU

Inscriere in data de 11.04.2010 – „Nestor Urechia” Busteni

Alegera mea este urmatoare; Un arc peste timp…o masina a timpului . Orasul meu sub povara Zeului Chronos ,evolutia si involutia lui .Deoarece nu am cunostiintele necesare eu voi trimite un set de fotografii duble, vechi si nou, pe care as dori sa le atasati ca un duplex .
Set 1– Evolutia industriei hartiei in Busteni si distrugerea acesteia . (foto 1 si 2)
Set 2-Poarta de intrare in Busteni , falnicul bulevard de odinioara , aglomeratul DN1 de astazi (foto 3 si 4)
Set 3 -Elegantul Bulevard Carol de la inceputul secolului XX si aglomeratia inceputului de secol XXI. (foto 5 si 6) ,
Set 4 -Selectul hotel Busteni  de odinioara, edificiul Primariei de astazi . (foto 7 si 8 )

BARBU DIANA

Inscriere in data de 22.03.2010Scoala “Nestor Urechia” Busteni

FOTOGRAFIA NR. 1
Titlu:
Casa de Cultura
Data: 24.03.2010
Comentariu: La casa de cultura Busteni au loc cele mai frumoase teatre, cele mai minunate concerte, cele mai inocente expozitii ale micilor artisti si cele mai bune cursuri.

FOTOGRAFIA NR. 2
Titlu:
Biserica Ortodoxa Busteni
Data: 23.032010
Comentariu: In biserica din orasul meu minunat, Busteni, au loc numeroase slujbe pentru evenimente deosebite ca-ti fac placere precum si slujbe normale pentru rasbatorile importante

FOTOGRAFIA NR. 3
Titlu:
Casa Romano – Franceza
Data: 25.03.2010
Comentariu: Un pitoresc centru de cultura unde copii scolii noastre isi petrec uneori timpul liber pentru aprofundarea cunostintelor si capatarea schimbului de experienta.

GHITA FLORINA

Inscriere in data de 27.03.2010“Nestor Urechia” Busteni FOTOGRAFIA NR. 1
Titlu:
Imparatia eterna
Data: 27.03.2010
Comentariu: Omul este cuprins de natura.Unii o numesc frumusete.Peste ani,omul isi aduce aminte de momentul de fericire trait,care s-a sadit durabil in fiinta sa.Poate ca nu mai stie locul,poate ca imaginea este acum neclara,dar i s-a intiparit in minte pentru totdeauna…

FOTOGRAFIA NR. 2
Titlu:
Strajerul etern
Data: 27.03.2010
Comentariu: O caldura domoala îmi napandea fiinta; o bucurie mai putin zgomotoasa, dar mai puternica decat oricare alta pe care o simtisem vreodată inainte pe un varf de munte. Muntele reprezinta inceputul si sfarsitul intregului decor natural…

IOSIF IOANA

Inscriere in data de 01.04.2010“Nestor Urechia” Busteni
FOTOGRAFIA NR. 1
Titlu:
Manastirea Caraiman

Data: 26.08.2009

Comentariu: Crucea de pe Caraiman parca strajuieste poteca ce duce pasii pelerinilor spre manastire. Mergand spre telecabina din Busteni, la un moment dat, pe partea stanga, un indicator arata poteca, cu dale de piatra pe alocuri, ce duce spre manastire.

FOTOGRAFIA NR. 2
Titlu:
Orasul Busteni de undeva de sus
Data: 16.06.2009
Comentariu: Atractia orasului meu-partia Sorica din Azuga unde s-au depus nenumarate eforturi pentru a-si capata un renume.

FOTOGRAFIA NR. 3
Titlu:
Orasul meu industrial?
Data: 2010
Comentariu: Statiunea mai este denumita ,,Poarta Bucegilorï” fiind cel mai important punct de plecare in drumetiile sau ascensiunile alpine din Masivul Bucegi.

MIHAI CRISTIAN

Inscriere in data de 03.04.2010“Nestor Urechia” Busteni
FOTOGRAFIA NR. 1
Titlu:
Scara spre divinitate
Data: 05.03.2010
Comentariu: In aceasta fotografie admiram cum pomul a inbatranit, asteptand privind spre o scara spre divinitate, privind vum viata ii trece prin fata ochilor.

FOTOGRAFIA NR. 2
Titlu:
Scola asediata de mii de fulgi argintii
Data: 05.03.2010
Comentariu: Printre ramurile copacilor pudrati cu nea lucitoare, scoala ii asteapta pe elevi, pentru a o incalzi cu raspunsuri bune si cu multe premii. Fara elevi scoala este fara viata.

FOTOGRAFIA NR. 3
Titlu:
Alexandros sub a iernii podoabe
Data: 05.03.2010
Comentariu: Asa arata hotelul alexandros iarna. printre fulgii sclipitori el are o imagine de neianchipuit. Orice turist ce trece pe la Busteni trebuie neaparat sa il viziteze.

PADURARU COSMIN

Inscriere in data de 11 martie 2010“Nestor Urechia” Busteni

FOTOGRAFIA NR. 1

Titlu: Valea Caraimanului

Data: 2004

Comentariu : O caldura domoala îmi napandea fiinta; o bucurie mai putin zgomotoasa, dar mai puternica decat oricare alta pe care o simtisem vreodată inainte pe un varf de munte.

FOTOGRAFIA NR. 2

Titlu: Drumul spre Monumentul Eroilor

Data: 2008

Comentariu: De-a lungul drumului spre Monumentul Eroilor un titan al lumii este alipit muntilor Bucegi

FOTOGRAFIA NR. 3

Titlu: Ce munti frumosi avem…

Data: 2009

Comentariu: In lume exista foarte multe locuri splendide care adapostesc in ele frumusetea chipului naturii,dar muntii Bucegi nu exprima doar natura, ci arata si cat de pur este orasul nostru iubit.

POP DIANA

Inscriere in data de 24.03.2010Scoala “Nestor Urechia” Busteni

FOTOGRAFIA NR. 1
Titlu:
Data: 09.2009
Comentariu: Natura este singura carte in care filele se pastreaza. Busteniul este cartea in care perfectiunea imbinarii culorilor, frumusetea peisajelor faurite de-a lungul anilor, alaturi de povestea crestelor muntiilor ce se-nalta marete catre cerul rarefiat ofera refugiu omului in propiul suflet.

STOICA MONICA

Inscriere in data de 01.04.2010“Nestor Urechia” Busteni
FOTOGRAFIA NR. 1
Titlu:
Biserica Domneasca
Data: 31.03.2010
Comentariu: Imediat ce poposesti in Busteni, biserica orasului te intampina si ureaza bun-venit. Biserica Domneasca a fost zidita din piatra de cariera. Este o biserica ortodoxa construita in anul 1889 care inca adaposteste credinciosii ce vin sa se roage in fiecare duminica si sarbatoare. Biserica Domneasca este acum locul in care istoria, arhitectura si religia se intalnesc intr-o comuniune perfecta la poalele muntilor.

FOTOGRAFIA NR. 2
Titlu:
Soldatul roman
Data: 31.03.2010
Comentariu: Monumentul ridicat in anul 1928 dedicat Primului Razboi Mondial il reprezinta pe Caporalul Musat in pozitie de atac cu o grenada in mana dreapta. Acest monument este situat in fata statiei CFR pare sa intampine calatorii si sa aminteasca curajul soldatilor romani pe front pentru apararea tarii.

FOTOGRAFIA NR. 3
Titlu:
Martor tacut
Data: 01.04.2010
Comentariu: Majestuositatea muntilor e impresionant din orice unghi si in orice lumina. Este extrem de dificil sa alegi o singura portiune a muntelui care sa il reprezinte. Ca un strajer ce protejeaza orasul muntele este parte din viata fiecarui locuitor la Busteniului.

VOICU MIRUNA

Inscriere in data de 25.03.2010Scoala “Nestor Urechia” Busteni

FOTOGRAFIA NR. 1
Titlu:
Statuia “Caporal Musat”
Data: 02.08.2008
Comentariu: Inca de la iesirea din gara orasului Busteni, Caporal Musat te imbie cu privirea solemna sa escaladezi crestele muntilor si sa vizitezi Crucea monument ridicat in cinstea eroilor.

FOTOGRAFIA NR. 2
Titlu:
Brau de borangic
Data: 22.09.2009
Comentariu: imbracand in faine colorate padurea Caraimanului, toamna mirifica sa gandit sa-i inginga muntelui un brau de borangic cu aspect de nori

FOTOGRAFIA NR. 3
Titlu:
Puterea zapezii si maretia crucii
Data: 05.01.2010
Comentariu: privita in ansablu imaginea te duce cu gandul la puritatea mirifica a zapezii, la maretie statuara a stancilor si totodata la solemnitatea cu care Crucea Eroilor vegheaza de sus.

Voteaza articol:
(6 voturi, medie: 4,50 din 5)
Încarc...
· 9.990 afisari
Publicitate
Targul National Imobiliar

Ce parere ai?