miercuri, 17 martie 2010

Publicat in Stiri

Şcoala de fotbal din Buşteni scoate jucători pe „bandă rulantă”

Voteaza articol:
(8 voturi, medie: 4,50 din 5)
Încarc...
· 11.693 afisari

petre-gavrila

– în iarna aceasta, 7 jucători au fost transferaţi la echipe din Liga a II-a şi a III-a a fotbalului din România.
– 5 jucători care au învăţat tainele fotbalului la Buşteni, activează în primul eşalon al fotbalului românesc.

Cam acesta  ar fi bilanţul din ultima perioadă a Şcolii de fotbal „Caraimanul Euro-Africa” Buşteni patronată de reputatul tehnician şi om de fotbal, prof. Petre Gavrilă (foto), care demonstrează încă odată că porecla „şlefuitor de talente” îi stă ca o mănuşă.
Cum pregătirile în vederea startului continuă, echipa de sub Crucea de pe Caraiman, care activează în prima ligă a fotbalului prahovean, are un nou cuplu de tehnicieni, Dorel Purdea – Mircea Dumitriu, foşti fotbalişti de înaltă performanţă ce au activat la formaţii de prim rang al fotbalului românesc cum ar fi Dinamo, Gloria Bistriţa, FC Braşov, şi-n acelaşi timp buni prieteni.
Pauza competiţională a fost una benefică pentru conducerea şcolii din Buşteni care a reuşit să transfere nu mai puţin de 7 jucători la echipe ce activează în al doilea şi al treilea eşalon al fotbalului românesc, dar  a fost consemnată şi despărţirea de antrenorul Alexandru Andraşi care a fost cooptat în staff-ul tehnic al Sportului Studenţesc Bucureşti, unde antrenor principal este fostul internaţional al naţionalei României, Tibor Selimesy.
Aşa cum declara patronul şcolii de fotbal, prof. Petre Gavrilă, „actualmente, în prima ligă a fotbalului românesc scoala-fotbal-bustenifigurează 5 fotbalişti care au fost elevii mei  Strătilă (Astra Ploieşti), Ionuţ Voicu (FC Braşov), Curtean (FC Timişoara), Vagner (Gloria Bistriţa) şi Raimond Fenny (Gaz Metan Mediaş), ceea ce îmi dă o satisfacţie enormă. Numai în această iarnă au plecat, spre echipe din liga a doua şi a treia, şapte jucători trei la Tricolorul Breaza (Vârlan, Sterea şi Buga), trei la Progresul Corabia (Ţilivea, Iacob şi Pârvan) şi unul la Argeşul Mihăileşti (Dobre), ceea ce este un lucru formidabil”.
Cum startul returului a fost amânat datorită condiţiilor meteo, a ninsorilor şi starea precară a terenurilor, gruparea din Buşteni (foto) îşi intensifică pregătirile în vederea debutului oficial care va avea loc sâmbătă 20 martie când va întâlni, pe teren propriu, liderul turului, CSO Plopeni, examen dificil pe care conducerea şcolii speră să-l treacă cu bine. Mult succes !Cristian SBARNEA

Voteaza articol:
(8 voturi, medie: 4,50 din 5)
Încarc...
· 11.693 afisari
Publicitate
RAPORT DE ANALIZA Piata Imobiliara

 1. flostoiu mirabela says:

  asdori sa stiu daca se mai fac inscrieri caci un jucator de mare talent JONAH DORFA este interesat sa vina la aceasta scoala. el este nigerian, si poate face fata aici la fel cum au facut fata SAMSON NWABUEZE si MOSES OGODOGBO. as dori o adresa de contact pt mai multe informatii. multumesc!

 2. Horatiu says:

  BUna .. Ma numesc Oancea Horatiu , sunt din Meidas .. am 16 ani .. joc fotbal la juniorii la Medias si sunt interesat daca se dau probe la Busteni ! Daca puteti sa imi dati un raspuns astept un e-mail sau pe id-ul de messenger : hora.urlove .. Va Multumesc .. LA REVEDERE

 3. Toate informatiile despre F C EURO AFRICA SCOALA DE FOTBAL
  , din BUSTENI, jud. PRAHOVA le puteti alfla la telefon 0244320952

 4. din cate am inteles am auzit la busteni ca are antrenori buni si face in fiecare zi antrenamente

 5. Se mau fac inscrieri ca asi dori asi mandru inscrieri au eu îmi dati si mie un. Numar. De telefon

 6. Asi dori sa ma inscriu si. Eu imi dati. Un Numar de telefon

 7. Se mai fac inscrieri asi dori sa ma inscriu si eu imi dati. Un Numar De telefon ca va rog

 8. Va rog sa il sunati pe profesorul Petre Gavrila, tel 0744606741 sau 0720311976.

  Cu stima,
  Marian Ilie, administrator public
  0722249162
  0726695262

Ce parere ai?