vineri, 19 martie 2010

Publicat in Fără categorie

SC Romaqua Group SA

Voteaza articol:
(4 voturi, medie: 4,75 din 5)
Încarc...
· 8.585 afisari

LISTA PROIECTE SPONSORIZATE SAU SPRIJINITE DE SC Romaqua Group SA

 1. Burse Rotary pentru performanta
 2. Banca Regelui reabilitata în Azuga
 3. Balul Rotary Sinaia 2008 la prima editie
 4. Balul Clubului Rotary Sinaia un real succes si in 2009
 5. Premiere la şcoala George Enescu
 6. Proiecte pentru o viitoare zona turistica
 7. Premiati la concursul de desen
 8. Proiect reabilitare monumentul eroilor de pe Vf.Caraiman
 9. Atelier de creatie fotografica cu tema „Orasul meu” – 2010
 10. Concurs de Desen cu tema “Orasul meu”- editia a III-a
 11. Crucea Eroilor de pe Caraiman trebuie reabilitata

==============================

logo_romaquaROMAQUA GROUP Borsec, societate cu capital integral autohton si privat, infiintata la inceputul anului 1999, a realizat in ultimii ani investitii importante care se ridica pana acum la peste 190 mil. euro, mizand in primul rand pe tehnologii si echipamente de varf la nivel mondial, care sa asigure obtinerea unui produs finit cu cel mai inalt standard calitativ.

ROMAQUA GROUP Borsec, societate cu capital integral autohton si privat, infiintata la inceputul anului 1999, a realizat in ultimii ani investitii importante care se ridica pana acum la peste 190 mil. euro, mizand in primul rand pe tehnologii si echipamente de varf la nivel mondial, care sa asigure obtinerea unui produs finit cu cel mai inalt standard calitativ.
aquaticPiata de desfacere principala a produselor din portofoliu este cea interna. Astfel, ROMAQUA GROUP dispune de o retea de distributie bine formata, cu acoperire nationala. In prezent, tehnologiile ROMAQUA pentru productia de ambalaje PET si imbuteliere formeaza 21 de linii complete, avand o capacitate totala de imbuteliere de peste 1 miliard de litri pe an.

Pozitia de lider de necontestat pe piata romaneasca a imbuteliatorilor de apa minerala a ROMAQUA GROUP este sustinuta de cea mai mare capacitate de productie si imbuteliere a apei minerale naturale in flacoane din sticla si PET .

Cifra de afaceri a grupului a crescut constant in fiecare an astfel ca, in 2008, a depasit 130 milioane euro.

Preocuparea pentru un standard calitativ inalt a facut ca ROMAQUA sa fie prima firma romaneasca de imbuteliere care a primit certificarea conform ISO 9001 Sistemul de management al calitatii. Alte doua sisteme de management implementate sunt HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) si IFS (International Food Standard), privind asigurarea securitatii produselor alimentare din punct de vedere igienico-sanitar.

ROMAQUA GROUP BORSEC are in portofoliu 8 branduri de succes: APELE MINERALE NATURALE BORSEC, APA MINERALA NATURALA STANCENI, APA MINERALA NATURALA AQUATIQUE OLIGOMINERALA, BAUTURILE RACORITOARE GIUSTO, BAUTURA RACORITOARE QUICK COLA, BAUTURA RACORITOARE LAMAITA, CAFEAUA „METROPOLITAN CAFFE”, BEREA ALBACHER.

Datele de identificare ale societatii Romaqua Group SA Borsec sunt: J19/297/17.03.2008, CUI RO402911, cont nr. RO 32 RNCB 0073004664390001, deschis la BCR sector 2, capital social subscris si varsat 23.412.798 RON.

Borsec

Apa minerala naturala Borsec este, înainte de toate, o sarbatoare în sine. O sarbatoare a tineretii perpetue, a sanatatii, vitalitatii si energiei nestavilite. A tineretii, pentru ca te ajuta, datorita efervescentei sale persistente si amuzante, sa te mentii tânar si vesel. A sanatatii, pentru ca sunt deja renumite proprietatile terapeutice ale izvoarelor Borsec. A vitalitatii si energiei pentru ca, s-a dovedit, numai apa minerala poate sa te încarce de energie benefica, generând un dinamism debordant.
Viziteaza site-ul Borsec

Metropolitan Caffé

Metropolitan Caffé este o marca romaneasca, originala, special creata pentru cei ce duc o viata moderna si dinamica, cu o aroma deosebita care poate fi regasita in urmatoarele variante: Premium, Vital, Cotidian, Columbia, Brasil si Indonezia.
Viziteaza site-ul Metropolitan Caffé

Stanceni

Izvorând din inima muntilor Calimani, apa minerala naturala carbogazificata Stânceni este o apa cu un continut perfect echilibrat de minerale si este recomandata întregii familii, indiferent de vârsta.
Viziteaza site-ul Stanceni

Brifcor

In aprilie 2006, Romaqua Group relanseaza renumita marca Brifcor – bautura racoritoare carbogazoasa cu suc natural de portocale. Produsul reprezinta varianta originala care se comercializa înainte de 1989 si pe care o savuram cu totii. Multi se întrebau unde e Brifcorul de altadata? Iata ca Romaqua Group vine în întâmpinarea dorintelor consumatorilor relansând bautura racoritoare Brifcor.
Viziteaza site-ul Brifcor

Quick Cola

Romaqua Group a relansat, în luna aprilie a anului 2006, renumita marca Quick Cola – bautura racoritoare carbogazosa cu aroma de cola, venind astfel în întâmpinarea consumatorilor care doreau sa-si aminteasca cu placere experientele pozitive din trecut.
Viziteaza site-ul Quick Cola

Giusto

Gama Giusto se adreseaza consumatorului dornic sa îsi satisfaca setea si sa se bucure de savoarea naturala a fructelor. Giusto confera prospetime, energie si dinamism deoarece îmbina sucul natural de fruct cu apa pura de munte provenita din regiunea Azuga, o zona protejata natural, departe de orice factor de poluare.
Viziteaza site-ul Giusto

giusto

Voteaza articol:
(4 voturi, medie: 4,75 din 5)
Încarc...
· 8.585 afisari
Publicitate
Targul National Imobiliar

Ce parere ai?