miercuri, 14 ianuarie 2015

Publicat in Home, Proiecte

Rotary Valea Prahovei partener in cadrul evenimentelor World Snow Day

Voteaza articol:
(1 voturi, medie: 1,00 din 5)
Încarc...
· 1.699 afisari
Clubul Rotary Valea Prahovei este PARTENER al acestui eveniment deosebit de frumos. Dragi colegi rotarieni vă așteptam, pe partiile din Valea Prahovei (Sinaia, Bușteni și Azuga) – duminică 18 ian. 2015, începând cu ora 11.00, să celebrăm împreună Ziua Internatională a Zăpezii (World Snow Day) …
400 x 100
Pe data de 18 Ianuarie, pe partiile din Sinaia, Bușteni și Azuga se va organiza cea de-a patra ediție a Zilei Mondiale a Zăpezii – WORLD SNOW DAY 2015. Este cea mai mare sărbătoare pe zăpadă din an, ediția de anul acesta fiind organizată în mai mult de 500 de staţiuni montane din 43 de țări.
Evenimentul este iniţiat de F.I.S. – Federația Internațională de Schi, cu scopul de a promova activităţile pe zăpadă, ca mod sănătos şi benefic de petrecere a timpului liber, în special pentru tineri.
Obiectivul principal al World Snow Day este atât acela de a creşte numărul celor care practică sporturile de iarnă, cât şi de a educa şi informa. Prin această acțiune vor fi promovate protejarea mediului înconjurător și a resurselor naturale, practicarea sporturilor de iarnă și a turismului într-un mod responsabil, astfel încât de această resursă inestimabilă și,aparent, inepuizabilă să bucure cât mai multe generații de acum înainte.
Toți cei prezenți pe pârtie în acestă zi, vor fi parte dintr-un eveniment grandios, având ca temă centrală ZĂPADA!
Vor fi organizate, printre altele:
  • lecţii de schi gratuite pentru copiii aflaţi pe pârtie, oferite de școla de schi din stațiune
  • concursuri de schi, cu premii
  • diverse activităţi distractive
  • jocuri pe zăpadă, concursuri și activități educative cu și despre zăpadă.
Organizator este Agenţia de turism Travel Point, partener oficial al Federaţiei Internaţionale de Ski ( F.I.S). Emenimentele sunt organizate cu sprijinul Primariilor celor trei localitati si al Clubului Rotary Valea Prahovei.
Vă așteptăm cu mic, cu mare să ne bucurăm împreună de această zi minunată!
Voteaza articol:
(1 voturi, medie: 1,00 din 5)
Încarc...
· 1.699 afisari
Publicitate
Targul National Imobiliar

Ce parere ai?