luni, 30 mai 2016

Publicat in Acte oficiale, Home, Stiri

OAMENI cu care ne mandrim! – Laura Andreea OLTEANU – „Membru de Onoare” al Rotary Club Sinaia

Voteaza articol:
(3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
· 2.161 afisari
Suntem forte fericiti si onorati sa va prezentam mai jos scrisoare unei mame extrem de fericite si mandre de fiica ei, transmisa catre Mihai Mircea TOTPAL , past-president al Clubului Rotary Sinaia si district social media coordinator pentru Districtul Rotary 2241 Romania Republica Moldova. Cu aceasta ocazie ne exprimam si noi, membrii Asociatiei „Clubul Rotary Valea Prahovei”,  sentimentele de mandrie si bucurie la aflarea acestor vesti extraordinare si sa multumim doamnei Rista Nicoleta (mama) pentru ca ne-a facut partasi la celebrarea acestor momente extraordinare traite de dansa, alaturi de frumoasa  sa familie.
FullSizeRender_1
„Numele meu este Rista Nicoleta din Sinaia in prezent stabilita in USA.  Fiica mea, Olteanu Laura Andreea are 23 de ani si jumatate. In  anul 2011 am divortat si am plecat din Sinaia in SUA, din nou, avand amandoua si cetatenii Americane. Eu si fiica mea am inceput  atunci un nou capitol al vietilor noastre.. Imediat dupa ce am ajuns in America in vara anului 2011 chiar la doua saptamani dupa sosirea in Orasul Folsom Statul California,  Laura Andreea a inceput sa lucreze ca part time intr-un fast food.  In timp ce si lucra s-a inscris la  Folsom Lake College unde a graduat de doua ori cu A.A.S  (Aassociate of Aplied Science) Degree  ca student de onoare in Administratia Justitiei si Stiintele  Comportamentului.  Dupa terminarea acestora a continuat si s-a inscris la California State University Sacramento unde a graduat pentru a treia oara cu Bachelor Degree in Criminalistica si de aceasta data tot ca student de onoare. In perioada facultatii a lucrat si part time pana la venirea pe lume a venit pe lume a fiul ei Charlie  Ryan  care nu a impedicat-o  pe Laura Andreea deloc nici pe perioada sarcinii dificile si nici dupa aceea sa termine cu medii foarte bune facultatea.  La cea de a treia  graduare a mamei a particiat si fiul ei Charlie in varsta de 11 luni pe care l-am imbracat cu (cap and gown) costumatia specifica graduariii facuta la comanda pe masura lui deoarece si el a participat la cursuri in ( burtica) in perioada cand mama era insarcinata.  E o gluma de a noastra. .
 Fiica mea este un copil ambitios care chiar daca dormea cateodata foarte putine ore pe noapte a reusit sa termine  de fiecare data ca student de onoare. In fiecare semestrsu si-a luat intotdeuna cate 18 units ceea ce inseamna mai mult decat un full time student caruia ii erau necesari 12 units.   Chiar si perioada vacantelor de vara mergea la facultate si doar asa a reusit sa gradueze numai in 5 ani de 3 ori. 
Ultima grandioasa ceremonie de graduare a avut loc pe 21 Mai, 2016 la Sleep Train Arena. unde au graduat 4939 de studenti. Sleep Train Arena este un stadion acoperit cu 17.317 locuri ce apartine echipei de basketball Kings din Sacramento Statul California.
Va multumesc! Atasez mai multe fotografii in emailul urmator si Dumneavoastra va alegeti care considrerati ca este mai buna. Pentru alte detalii si intrebari va stau la dispozitie si ma puteti contacta oricand la aceasta adresa de email : laura.nicoleta09@yahoo.com or profil Facebook Nicoleta Rista (Laura).
Cu stima, Nicoleta Rista.”

13221588_1205305796177079_1746831674395077198_nSURPRIZA!!! Ca semn al aprecierii si respectului nostru, dorim sa ACORDAM sinaencei noastre Laura Andreea OLTEANU, incepand cu data de 1 iulie 2016 (pentru anul rotarian 2016 – 2017), TITLUL de „Membru de Onoare„, al Clubului Rotary 82085 Sinaia, parte a Districtului 2241 Romania si Republica Moldova. FullSizeRender_3

O felicitam sincer, deocamdata  pe aceasta cale, dar o asteptam cu drag  in mijlocul nostru, cu prima ocazie cand va reveni in Sinaia!

FullSizeRender_4

Voteaza articol:
(3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
· 2.161 afisari
Publicitate
RAPORT DE ANALIZA Piata Imobiliara

  1. Laura Olteanu says:

    Mulțumesc pentru surpriză de titlul „Membru de Onoare”. Sunt mandra ca sunt Sinaianca si doresc sa il aduc pe fiul meu în vizită cât de curând.

    Cu drag, Laura Olteanu

Ce parere ai?