joi, 8 noiembrie 2012

Publicat in Home

INNA sustine Campania „Dati un Ban pentru Caraiman” !

Voteaza articol:
(11 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
· 2.990 afisari
Cea mai cunoscuta artista romanca de peste hotare, Elena Alexandra Apostoleanu, cunoscuta sub numele de scena INNA (http://www.facebook.com/Inna), a decis sa ia atitutidine si sa-si foloseasca notorietatea internationala pentru o cauza absolut nobila.

Frumoasa artista vine astfel alaturi de grupul rotarienilor din Valea Prahovei în programul de restaurare, reabilitare şi conservare a Monumentului „Crucea Eroilor Neamului, inaltată pe Muntele Caraiman la altitudinea de 2291 m, la initiativa Reginei Maria și a Regelui Ferdinand I al Romaniei, între anii 1926-1928 , pentru a cinsti memoria eroilor neamului cazuti în Primul Razboi Mondial. Monumentul este un simbol al orasul Busteni si are o  valoare nationala recunoscuta fiind totodata un monument istoric recunoscut in Europa si in lume.

Toate detaliile proiectului pot fi vizualizate pe site-ul: www.cruceacaraiman.ro

INNA va promova Campania de subscriptie publica „Dati un Ban pentru Cariaman”, desfasurata prin intermediul Primariei Orasului Busteni, in randul colegilor de breasla si a fanilor sai din tara si strainatate.

Nu uitati ca si voi va puteti alatura, acestui frumos  si extrem de necesar proiect, prin donatii sau sponsorizari, prin promovarea campaniei pe paginile web, blogurile sau conturile voastre de Facebook si direct prin actiunile voluntare la care o sa participati.

Acordati un Like paginii de Facebook a campaniei! http://www.facebook.com/CruceaCaraiman

 

Voteaza articol:
(11 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
· 2.990 afisari
Publicitate
RAPORT DE ANALIZA Piata Imobiliara

Ce parere ai?