vineri, 30 aprilie 2010

Publicat in Proiecte finalizate

Gala de premiere pentru elevii talentati

Voteaza articol:
(1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...
· 5.191 afisari

1z

Asociaţia Clubul Rotary Valea Prahovei a organizat gala de premiere a concurenţilor înscrişi la concursurile de desen şi fotografie „Oraşul meu”.

Miercuri 28 aprilie 2010 a fost o zi foarte importantă pentru elevii talentaţi din stațiunile Sinaia, Buşteni şi Azuga. „Am acordat premii pentru copiii noştri talentaţi. Am avut alături de noi mulţi copii talentaţi, care au participat la toate ediţiile concursurilor noastre de până acum. Dorim, pe această cale, să le mulţumim tuturor celor care au participat la aceste evenimente şi le transmitem că premiile, din punct de vedere numeric, vor creşte de la un an la altul. Anul acesta avem deosebita plăcere să oferim peste 60 de premii. Asta înseamnă că suntem bine primiţi de şcoli, de copii şi nu în ultimul rând, de comunitatea locală”, a precizat preşedintele Asociaţiei Clubul Rotary Valea Prahovei, Mihai Totpal.

Copleșiți de emoții
Elevii au fost felicitaţi de organizatori şi îndemnaţi să îşi valorifice talentele.
La concursul de pictură s-au înscris șapte şcoli şi în competiţie au intrat 78 de desene, iar la cel de fotografii au participat opt unităţi şi s-au realizat 66 de lucrări.
Toate au fost expuse la Casa de Cutură din Buşteni şi au putut fi admirate de cei care au participat la gala de premiere.
Juriul a avut o misiune grea în a decide clasamentul, însă câştigătorii au fost recompensaţi pentru munca şi imaginaţia lor cu premii substanţiale în bani.
Evenimentele de acest gen organizate de rotarienii de pe Valea Prahovei nu se vor încheia aici.
Aşa cum ne-au obişnuit, pregătesc o serie de acţiuni şi proiecte, printre care se numără balul de caritate Rotary, tabere pentru tinerii merituoşi, reabilitarea Monumentului Eroilor de pe Vârful Caraiman şi a capelei General Ion Florescu din Sinaia.

Inregistrarea integrala a evenimentului o puteti urmari in playlist-ul de mai jos
(10 filmulete a ~ 10 minute fiecare)

httpvp://www.youtube.com/view_play_list?p=A11084BE0154E859

We cannot display this gallery

Stire aparuta la televiziunea „VP TV” si in ziarul „Infomontan”.

articol rotary 2


Voteaza articol:
(1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...
· 5.191 afisari
Publicitate
RAPORT DE ANALIZA Piata Imobiliara

  1. marian ilie says:

    Felicitari Mihai, esti un rotaryan adevarat !

Ce parere ai?