miercuri, 3 februarie 2010

Publicat in Home, Proiecte finalizate

Diplome de excelenţă pe Valea Prahovei

Voteaza articol:
(1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
· 7.038 afisari

rotary-burese1Asociatia “Clubul Rotary Valea Prahovei” impreuna cu SPONSORUL sau “RAIFFEISEN BANK — Agentia Sinaia” a organizat in perioada 26 — 28 ianuarie 2010 o actiune de amploare cuprinzand toate cele 6 scoli generale din Sinaia, Busteni si Azuga. Actiunea a avut ca scop premierea elevilor cu cele mai bune rezultate la invatatura, in tota activitatea scolara, prin atribuirea DIPLOMEI DE EXCELENTA Raiffeisen. Elevi castigatori au fost selectionati de catre consiliile profesorale in fiecare scoala si au fost comunicati echipei de coordonare a proiectului din partea Rotary Club Sinaia. Premiile au fost asigurate de sponsorul Raiffeisen Bank si au fost in valoare totala de 12.000 Ron. In cuantumul celor 2.000 Ron atribuiti pe fiecare elev premiat s-au achizitionat divese echipamente electronice (laptop-uri, imprimante multifunctionale, LCD-uri etc.) sau alte lucruri utile (sevalet, truse pictura, etc) pe care premiantii si le-au dorit. Alaturi de premii fiecare din cei 6 elevi au primit si o Diploma de Excelenta pentru intreaga activitate scolara. Festivitatea de premiere a fost organizata in fiecare din cele 6 scoli in zile si ore diferite iar la acestea au participat, pe langa organizatori si sponsori, directorii institutiilor de invatamant, profesori, invatatori, parinti si foarte multi elevi.

Actiunea sa bucurat de un real succes atat in randul cadrelor didactice dar mai ales in randul elevilor care si-au propus ca pe viitor sa fie si ei printre cei care primesc astfel de diplome si premii. Speram ca aceasta actiune aflata la prima editie (nementionand aici cei 3 ani de Burse Rotary) sa devina o traditie si cel putin o data pe an Asociatia “Club Rotary Valea Prahovei” impreuna cu Sponsorul Raiffeisen Bank -Agentia Sinaia sa faca o bucurie elevilor care se numara printre olimpicii si medaliatii la diversele discipline scolare.

Castigatorii burselor si Diplomei de Excelenta sunt:

Gheorghe Andrei — clasa a VII-a, Scoala Generala Azuga — premii: laptop si imprimanta multifunctionala

Milu Petre — clasa VI-a, Scoala Generala “Cezar Petrescu” Busteni — premii: laptop foarte performant

Ver Sebastian — clasa a VI-a, Scoala Generala “George Enescu” Sinaia — premii: LCD si ustensile pentru pictura

Nicolcescu Matei — clasa a VII-a, Scoala Generala “Principesa Maria” Sinaia — premii: laptop si multifunctional

Croitoru Raluca — clasa a V-a, Scoala Generala “Regina Elisabeta” Busteni — premii: laptop si multifunctional

Ghita Rares — clasa a IV-a, Scoala Generala “Nestor Urechia” Busteni — premii: laptop si imprimanta multifunctionala

Rotary Club Sinaia doreste si pe aceasta cale sa multumeasca in primul rand sponsorului dar si cadrelor didactice care au facut ca aceasta actiune sa fie posibila si sa se bucure de succes.

Reactiile din mass media locala si judeteana nu s-au lasat asteptate ….. iata mai jos un exemplu:

Valea Prahovei TV

“Clubul Rotary Valea Prahovei a acordat astăzi noi burse de excelenţă pentru elevii merituoşi. Rotarienii au transformat deja această manifestare de suflet într-o tradiţie, eforturile copiilor la învăţătură fiind astfel recompensate cu premii. La Şcoala Generală din Poiana Ţapului, o elevă din clasa a 5-a, a fost felicitată în faţa colegilor. Raluca Croitoru este un exemplu pentru ceilalţi tineri, deoarece are note foarte mari şi s-a remarcat lamai multe concursuri. Conducerea şcolii şi profesorii sunt mândrii de performanţele elevei. Au asistat emoţionaţi la înmânarea diplomei şi au felicitat-o. Clubul Rotary Valea Prahovei a lansat astăzi două concursuri ce se vor desfăşura în 2010, respectiv unul de desen pentru elevii claselor primare şi altul  de fotografie pentru elevii claselelor gimnaziale şi liceeni. În total, rotarienii vor acorda în acest an aproximativ 62 de premii, tinerii fiind astfel îndemnaţi să creeze şi să înveţe bine.”

We cannot display this gallery

Voteaza articol:
(1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
· 7.038 afisari
Publicitate
Targul National Imobiliar

  1. nutu gabriela says:

    cum poate fi sponsorizat un student roman in olanda
    studentul se numeste NUTU BOGDAN este student in anul 1 la universitatea din Utrecht administrarea afacerilor si management international,fost olimpic national la matetematica 4 ani consecutiv
    elev al Colegiului Mihail Cantacuzino Sinaia
    va multumesc

Ce parere ai?