marți, 13 noiembrie 2012

Publicat in Home

DELIA sutine Campania „Dati un Ban pentru Caraiman”

Voteaza articol:
(6 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
· 5.541 afisari
Una dintre cele mai indragite prezente feminine din lumea artistica autohtona, superba artista DELIA Matache (http://www.facebook.com/OfficialDelia) a raspuns pozitiv solicitarii Asociatiei „Clubul Rotary Valea Prahovei” de a se alatura Campaniei „Dati un Ban pentru Caraiman!”

O voce de exceptie si o personalitate pe masura, simpatica si plina de viata DELIA a devenit un nume important al industriei muzicale romanesti, fiind in prezent una dintre cele mai apreciate personalitati muzicale din Romania. Carismatica si mereu cu zambetul pe buze, Delia a dovedit ca talentul nativ poate deveni o profesie, iar prin munca depusa iti poti transforma cariera intr-una de succes.  Dupa ce Show-ul „Te cunosc de undeva” a transformat-o pe Delia intr-o adevarata diva, acum, indragita cantareata e pregatita sa gasesca romanii posesori de factor X si sa le îndrume pasii catre o cariera de excepție.

Cu mesajul „Iubesc Bucegii! iubesc Caraimanul! hai sa facem … ceva pentru ca aceasta cruce sa nu ramana doar o amintire!„, postat pe pagina sa de Facebook „Delia Official, superba artista isi mobilizeaza acum fanii din tara si strainatate pentru a se alatura acestei nobile campanii, desfasurate de Primaria Orasului Busteni la initiativa Asociatie „Clubul Rotary Valea Prahovei”.

Toate detaliile proiectului pot fi vizualizate pe site-ul: www.cruceacaraiman.ro

Nu uitati ca si voi va puteti alatura, acestui frumos  si extrem de necesar proiect, prin donatii sau sponsorizari, prin promovarea campaniei pe paginile web, blogurile sau conturile voastre de Facebook si direct prin actiunile voluntare la care o sa participati.

Acordati un Like paginii de Facebook a campaniei! http://www.facebook.com/CruceaCaraiman


Voteaza articol:
(6 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
· 5.541 afisari
Publicitate
Targul National Imobiliar

  1. Sper ca tot mai multi romani sa ajute la protejarea monumentelor! Mult succes!

Ce parere ai?