luni, 1 martie 2010

Publicat in Recomandari

Contributii, donatii si sponsorizari

Voteaza articol:
(11 voturi, medie: 4,36 din 5)
Încarc...
· 9.730 afisari

antet rotary

<<<<< >>>>>

Stimata doamna / Stimate domn

Daca citesti acest articol inseamna ca iti pasa de ce se intampla in jurul tau, cu semenii tai, insemna ca ai un suflet mare si un caracter deosebit, inseamna ca suntem impreuna foarte aproape de realizarea unui lucru extraordinar,  acela de a deveni PRIETENI si PARTENERI.

<<<<< >>>>>

Tocmai de aceea imi permit sa incep prin a ne prezenta. Noi suntem membri Asociatiei “Clubul Rotary Valea Prahovei” si ne propunem ca pe aceasta cale sa iti facem cunoascuta activitatea noastra, incununata de multe realizari, in decursul celore 10 ani pe care ii implinim de la infiintare. Suntem convinsi ca, odata ce ne vei cunoaste mai bine, vom avea posibilitatea sa dezvoltam eventuale parteneriate sau colaborari pe actiuni care sa convearga atat cu interesele tale cat si cu scopul organizatiei noastre.

Am fi foarte onorati daca, din multitudinea programelor dezvoltate de noi, tu poti identifica proiectul in care sa te implici ca partener, sponsor, colaborator sau, de ce nu, ca simplu voluntar  sau membru al clubului nostru. Toate proiectele asociatiei au un scop caritabil si sunt adresate in special copiilor si tinerilor care obtin rezultate deosebite in domeniul educational, sportiv sau cultural-artistic. Deasemenea, ne putem mandri cu o contributie majora in tot ceea ce priveste restituirea si promovarea partimoniului istoric si antropic al Vaii Prahovei.

Implicarea ta in proiectele asociatiei nu poate sa iti aduca decat un mare plus de imagine si recunoastinta permanenta a beneficiarilor directi (copii, tineri, batrani etc) precum si a comunitatilor in care sunt salvate sau restituite elementele de patrimoniu cultural-istoric atat de necesare dezvoltarii durabile a localitatilor din zona de actiune.

In acest sens te rog frumos sa acorzi cateva minute lecturarii materialului Prezentare asociatie si vizitarii articolelor postate pe acest site unde ai posibilitatea sa te edifici si mai bine in ceea ce priveste seriozitatea si nivelul de implicare al organizatiei noastre in tot ceea ce presupune actiunea civica si sociala ca actiune majora in identificarea elitelor si sprijinirea lor intru dezvoltarea profesionala si morala permanenta. Restituirile istorice si programele cultural-artistice nu fac alceva decat sa innobileze munca creatorilor de frumos si sa promoveze, pe cat este posibil, ideea de spiritualitate prin arta si cultura care ii reprezinta pe toti cei care o inteleg si o accepta.

Asociatia “Clubul Rotary Valea Prahovei” prin Clubul 82085 Sinaia, aflat sub directul patronaj al Rotary  District 2241 Romania – Republica Moldova si sub egida Organizatiei Mondiale Rotary International are posibilitatea ca, prin aportul si contributia ta,  sa creasca in permanenta numarul proiectelor adresate atat copiilor si tinerilor, cu rezultate deosebite in diverse domenii de activitate, cat si in sensul conservarii si dezvoltari mostenirii cultural-istorice a comunitatilor din inima Romaniei – Valea Prahovei.

Am fi foarte fericiti daca, in curand vom putea intra in contact direct pentru a te cunoaste personal si pentru a discuta posibilitatile de colaborare si avantajele pe care, tu ca persona fizica sau compania ta, le poate avea in urma realizarii unui parteneriat viabil si pe termen lung cu asociatia noastra.

In speranta ca am reusit sa iti starnim cel putin curiozitatea, incheiem aici prezentarea noastra si te asiguram de profunda noastra recunostinta pentru un comentariu oricat de scurt, fie el pozitiv sau negativ, pe care il poti face folosind formularul de mai jos.

Cu respect,

Membri Asociatiei “Clubul Rotary Valea Prahovei”

prin Mihai Mircea Totpal

presedinte 2009 – 2010

E-mail: contact@rotarybvp.ro

Tel./Fax: 0244311200; Mobil: 0720900669

=====================

sponsor

Pentru eventuale CONTRIBUTII, DONATII sau SPONSORIZARI ai la dispozitie:

Contul: Raiffeisen Bank – Agentia Sinaia

Cod IBAN: RO43RZBR0000060012177969

SWIFT Cod: RZBRROBU

Beneficiar: Asociatia ” Clubul Rotary Valea Prahovei „

Formular: Contract de Sponsorizare (descarca in format WORD facand CLICK AICI)

=====================

Comform legilor romanesti in vigoare, respectiv Legea Sponsorizarii nr 32/1994 modificata si completata prin Legea nr. 394/2006, exista posibilitatea certa ca acei contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli indeplineste cumulativ urmatoarele conditii: este in limita a 3% din cifra de afaceri si nu depaseste mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

Asociatia noastra este persoana juridica fara scop lucrativ si desfasoara in Romania o activitate in domeniile: cultural, artistic, educativ, de invatamant,  umanitar, filantropic, sportiv, al protectiei drepturilor omului, medico-sanitar, de asistenta si servicii sociale, de protectia mediului, social si comunitar, de reprezentare a asociatiilor profesionale, precum si de intretinere, restaurare, conservare si punere in valoare a monumentelor istorice, corespunzand astfel reglematarilor legale privind acceptarea donatiilor si/sau sponsorizarilor cu reducerea sumelor din impozitului pe profit datorat de catre societatile comerciale care au placerea sa faca acest lucru pentru noi.

Va multumim!

=====================

Voteaza articol:
(11 voturi, medie: 4,36 din 5)
Încarc...
· 9.730 afisari
Publicitate
Targul National Imobiliar

Ce parere ai?