luni, 14 februarie 2011

Publicat in Concurs, Home, Proiecte finalizate

CONCURSURI ROTARY 2011 – „Centenar Hotel Palace Sinaia”

Voteaza articol:
(20 voturi, medie: 4,55 din 5)
Încarc...
· 15.358 afisari

Bun venit pe pagina concursurilor noastre!

La sfârșitul lunii martie 2011 va avea loc festivitatea de premiere a acelor doua concursuri organizate de Asociația „Clubul Rotary Valea Prahovei” în colaborare cu Hotel Palace Sinaia. In acest sens avem rugămintea sa ne sprijiniți în jurizarea lucrărilor înscrise în aceste doua competiții, utilizând sistemele de vot prezentate mai jos și formularul de contact care încheie acest articol. Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul Galei de Premiere organizate chiar în Hotelul Palace Sinaia, de asemenea prin intermediul acestui blog și al presei locale.

In anul 2011, Hotelul Palace Sinaia, aniverseaza 100 ani de existenta. Construit in anul 1911, de Societatea romano-engleza << Sinaia >>, dupa proiectul arhitectului roman Petre Antonescu si al inginerului C.M. Vasilescu, Hotelul Palace a fost in epoca si ramane si astazi una din cladirile reprezentative ale orasului Sinaia – un punct de atractie turistica internationala, impreuna cu cazinoul din Sinaia finalizat in august 1912. Hotelul este momunent de arhitectura, iar arhitectul sau, Petre Antonescu a fost unul din pionierii si personalitatile marcante ale Scolii Romanesti de Arhitectura.

====== >>>>

In momentul inaugurarii, in pliantul de prezentare a hotelului scria:

„Telefon in toate camerele, Pension – restaurant – Bar – Dancing, Sinaia – statiune climaterica europeana, situata pe ruta trenurilor Orient-Expres si Alberg-Express”

Aniversarea centenarului se va desfasura in perioada

26 noiembrie 2010 – 15 iulie 2011.

In aceasta perioada se vor desfasura activitati care vor aminti in permanenta aceasta aniversare, prin expozitii dedicate vietii si activitatii arhitectului Petre Antonescu, expozitii si lansarea unui album aniversar privind istoria Hotelului palace, contextul international si cel romanesc in care a fost realizat Hotelul, performantele tehnice si artistice, contextul urbanistic si social din Sinaia, personalitati care i-au trecut pragul, etc.

In acest sens, la arealizarea acestui program au fost invitate toate organizatiile profesionale ale arhitectilor precum si institutiile administrative locale si centrale.

 

Asociatia „Clubul Rotary Valea Prahovei” contribuie la aceasta actiune de promovare a „Centenarului Palace Sinaia” prin alegerea ca tema de concurs a imaginii hotelului in cele doua concursuri zonale, deja traditionale, respectiv Concursul de Desen pentru clasele primare din Sinaia, Busteni si Azuga si Concursul de Creatie Artistica si Fotografica adresat elevilor din scolile gimnaziale si liceele din aceiasi zona.

Sa ne aducem aminte …

We cannot display this gallery

Mai jos sunt prezentate 3 siteme diferite de VOT pentru 3 categorii de lucrari:

 • lucrari selectate de juriul Rotary
 • lucrari selectate de juriul sponsorului
 • lucrari neselectate pana in prezent

* In functie de voturile primite pe fiecare lucrare aceasta poate obtine Locul 1, Locul 2, Locul 3 sau mentiune in cadrul premiilor acordate atat de Sponsor cat si de Rotary Club Sinaia.

* Primele doua sisteme de vot permit votul multiplu, respectiv se pot vota mai multe lucrari prin „bifa”, in timp ce al treilea sistem nu permite decat acordarea unui singur vot lucrarii considerate cea mai buna.

„Daca treceti cu mouse-ul (fara sa apasati nimic) peste fiecare fotografie (pictograma) puteti vedea numele  fiecarui participant care a realizat lucrarea respectiva. Daca doriti sa vedeti „textele”  care insotesc fiecare fotografie trebuie sa dati click pe fiecare poza pentru a se deschide si veti vedea textul in partea de jos.”

LUCRARI SELECTATE DE JURIUL „ROTARY”

We cannot display this gallery
Acordati votul vostru fotografiilor care considerati ca merita sa fie premiate.
Se pot acorda maxim 14 voturi (cate un vot pentru fiecare fotografie) insa recomandarea este sa votati doar acele lucrari care considerati ca sunt cele mai bune.

View Results

Loading ... Loading ...

LUCRARI SELECTATE DE JURIUL „SPONSORULUI”

We cannot display this gallery

Acordati votul vostru fotografiilor care considerati ca merita sa fie premiate.
Se pot acorda maxim 7 voturi (cate un vot pentru fiecare fotografie) insa recomandarea este sa votati doar acele lucrari care considerati ca sunt cele mai bune.

View Results

Loading ... Loading ...

LUCRARI NESELECTATE DE JURIU

Prezentam si aceste lucrari pentru eventuala selectionare suplimentara facuta pe baza analizei textelor artistice, propuse de concurenti,  care insotesc fiecare fotografie.

We cannot display this gallery

Acordati votul vostru fotografiilor care considerati ca ar trebui sa fie selectate.
ATENTIE!!! Se poate VOTA o singura lucrare – cea care considerați ca este cea mai buna.

View Results

Loading ... Loading ...

In Galeria de mai jos prezentam fotografiile care au fost respinse din concurs pentru ca nu au respectat tema propusa. Organizatori pot lua in considerare acordarea unor premii de consolare pentru aceasta categorie de participanti

We cannot display this gallery

Mai jos prezentam lucrarile realizate de elevii din ciclul primar in cadrul „Concursului de Desen Rotary 2011”. Si aceste lucrari vor fi jurizate si premiate in cadrul evenimentului ce va avea loc la sfarsitul lunii martie 2011.

We cannot display this gallery

<<< Puteti sa ne sprijiniti prin acordarea unor calificative sau sugestii privind fotografiile si desenele de mai sus utilizand formularul de mai jos. Organizatorul Asociatia „Clubul Rotary Valea Prahovei” si Sponsorul „Hotel Palace Sinaia” vor tine cont in jurizare si de votul on-lune si la sfarsitul lunii martie 2011 va  publica numele tuturor castigatorilor atat la sectiunea de desen cat si la cea de fotografie.>>>

Informatii suplimentare puteti solicita pe e-mail contact@rotarybvp.ro sau la telefon 0722.249.162 – Marian Ilie / Presedinte 2010 – 2011

 

Voteaza articol:
(20 voturi, medie: 4,55 din 5)
Încarc...
· 15.358 afisari
Publicitate
RAPORT DE ANALIZA Piata Imobiliara

 1. marian ilie says:

  Multumesc, Mihai !
  Cine doreste cunoastere, la aceasta varsta, trebuie sa citeasca, sa invete si sa intre in contact cu oamenii si cu natura.
  Noi provocam tinerii la cunoastere !
  Activi in comunitati, unim continente !

 2. Ma bucur sa vad ca tineti cont de parerea noastra,dar imi sustin ideea ca doua dintre fotografiile selectionate sunt prelucrate (39 si 40),fapt care contrazice regulamentul.Va multumesc!

 3. Imi pare fb ca implicati copiii in activitati ca aceatea!BRAVO

 4. Fotografiile 39 si 40 sunt facute de mine si nu nu sunt prelucrate.Daca tu nu crezi asta este treaba ta,eu pot sa iti demonstrez oricand ca pozele sunt originale,cum?Iti fac aceleasi poze,identice pe moment! Este vorba despre un aparat profesional,atata tot.

 5. 39 si 40 prelucrate??…nu am nimic dar cred ca inainte de comentarii trebuie sa analizezi poza…si se vede clar ca este o oglinda pe jos…ce sa prelucrezi?

 6. Mie imi place desenul de la numarul 35. sper sa castige pentru ca, eu cred ca este facut de un copil talentat.

 7. Consider ca fiecare dintre noi are dreptul la o opinie. Opinie care poate fi, sau nu, pe placul altor persoane. Opinie care poate fi, sau nu, in concordanta cu realitatea. In nici un caz nu mi-am exprimat opinia pentru a fi malitioasa fata de cineva.Aceea a fost parerea mea vazand acele poze, de aici si comentariul.Bianca, daca am gresit imi cer scuze, nu a fost intentia mea sa te jignesc.

 8. Ma deranjat faptul ca acele chestii le-ai spus fara sa analizezi.Daca cumva nu esti sigura de pozele acelea nu este nimic.Dupa cum ti-am zis sunt in stare sa fac fotografiile inca odata ca sa fi lamurita.

 9. Consider ca Visan Angela ar trebui scoasa din concurs deoarece nu se stie de unde este.

 10. marian ilie says:

  Ce parere aveti de foto 16 de la „consolare” ?
  Rog pe toti tinerii participanti la concursuri sa participe si la festivitatile de premiere ce vor avea loc in a doua jumatate a lunii martie, unde altundeva decat la Palace.

 11. bah…deci…pozele astea sunt minunate…mie imi place poza aceea facuta noaptea!!

 12. lucrarea 40 este imposibil sa nu fie prelucrata.. Se vede clar mai ales in colturi! Oricat de profesional ar fi apartul. Ce aparat ai dak nu te superi Bianca? Hai sa fim seriosi,ok?

 13. aparat..ma corectez

 14. Poza 39 este clar editata!!! Uitati-va bine la marginea de sus a oglinzii!! Se vede „tremurand”. de poza 40 nu mai spun pt ca se vede ca este editata! Chiar daca ai un aparat profesional nu cred ca are in functii o asemenea rama,corect?Las-o balta Bianca!!!

 15. Si apropo de ce la pozele tale nu este mentionat aparatul cu care au fost facute?!? asa puteam sa fm siguri ca nu sunt prelucrate,nu??

 16. Imi pare rau , dar eu consider ca nu ati respectat regulamentul,deoarece acolo scria ca poti pune si obiective turistice .

 17. Desenul 46 este foarte dragutz.

 18. little bear little bunny says:

  Cand va fi festivitatea de premiere?(ZZ/LL)

 19. la sfarsitul lunii martie … imediat ce se va termina faza de jurizare finala

 20. Poza realizata de Bianca Birsan este singura care defineste o compozitie artistica.
  Daca s-ar premia un concept, o viziune atunci aceasta ar fi poza.
  Fiind vorba de o aniversare, un centenar, cred ca va fi preferata o poza gen felicitare.
  Parerea mea este ca un centenar trebuie onorat cu ceva mai deosebit decat o felicitare.
  Asa ca… lasati la o parte stereotipia ca manifestare si votati ceva deosebit: votati intentia copiilor de a crea compozitii!!!

 21. Revin: votati compozitia daca aveti capacitatea sa o intelegeti! Fara suparare, traim intr-o lume in care decizia este in mana oamenilor cu grade ascunse motiv pentru care ma indoiesc de profunzimea deciziei!

Ce parere ai?