miercuri, 3 februarie 2010

Publicat in Home, Proiecte finalizate

Balul Rotary Sinaia 2008 la prima editie

Voteaza articol:
(0 voturi, medie: 0,00 din 5)
Încarc...
· 8.831 afisari

DSC03290Clubul Rotary Busteni `Valea Prahovei` si Platinum Agency Busteni a organizat in perioada 7-14 septembrie 2008 Festivalul Valea Prahovei 2008, in localitatile Azuga, Busteni si Sinaia. Aceasta manifestare s-a bucurat de atentia si prezenta atat a locuitorilor din orasele amintite cat si de cea a invitatilor din Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste si Bucuresti. Parteneri la acest proiect cultural au fost RC Constanta, Primaria Sinaia, Primaria Busteni si Primaria Azuga. Obiectivul acestei editii de festival este de natura culturala cat si caritabila. Se doreste colectarea de fonduri ce se vor transforma in burse pentru elevii merituosi din zona, dar cu probleme de ordin material, in cadrul proiectului denumit “Burse pentru elevi”. O alta destinatie a fondurilor colectate va fi dirijata catre realizarea proiectului denumit “Restituiri istorice”-Bancile Regale, Capela General Florescu si Crucea Eroilor.
Prima actiune importanta a avut loc luni 8 septembrie 2008, la Azuga, cu ocazia finalizarii lucrarii de reabilitare a unei banci regale, lucrare ce face parte dintr-un proiect complex denumit ”Restituiri istorice”. La eveniment au participat reprezentanti ai Clubului Rotary, ai adminisistratiei locale si cei care au sprijinit reabilitarea obiectului de patrimoniu. Initiativa apartine Clubului Rotary care, cu sprijinul Primariei Azuga si a celor care apreciaza valorile trecutului, a reusit sa reabiliteze acest obiect patrimonial de mobilier urban al orasului. Banca are o mare valoare istorica pentru orasul Azuga, deoarece a fost realizata sub patronajul Regelui Carol I, în anul 1905. Banci de pe vremea Regelui Carol I mai sunt si în Sinaia si Busteni. În Sinaia acestea au fost reabilitate si urmeaza ca reprezentantii Clubului Rotary sa efectueze astfel de lucrari la bancile din Busteni si la cealalta banca din Azuga, toate datând din timpul Regelui Carol I. Prin activitatea sa, Clubul Rotary are în vedere cresterea activitatii culturale a Vaii Prahovei, definirea elementelor de patrimoniu turistic comun al celor 3 statiuni montane si sporirea elementelor de atractie pentru turistii români si straini prin cresterea numarului de repere culturale în zona.
Joi 11 septembrie 2008 a avut loc Balul Rotary Club “ Valea Prahovei “ – 2008, in incinta Cazinoului din Sinaia, situat în parcul „Dimitrie Ghica” , cladirea fiind, de asemenea, construita la iniţiativa lui Regelui Carol I. Construcţia a început în anul 1912 şi a fost terminată un an mai târziu.Lucrările au fost supravegheate de arhitectul Petre Antonescu, care era şi autorul planurilor.Cazinoul l-a avut ca prim acţionar pe baronul de Marcay, acţionar şi al cazinoului din Monte-Carlo, după arhitectura căruia a fost construit şi cel din Sinaia. Inaugurata in anul 1913 printr-o serbare grandioasa, cu participarea celebrului compozitor George Enescu si incheiata prin multicolore focuri de artificii, superba cladire va primi vocatia de Casino.
In aceasta deosebita locatie a debutat manifestarea rotariana cu un concert de muzica clasica, sustinut de Orchestra de Camera a Teatrului de Opera “Oleg Danovschi” Constanta, condusa de maestrul Tanase Garciu, rotarian constantean. Dupa o scurta pauza destinata socializarii si pigmentata sonor de acordurile cvartetului “Tempo”, s-a deschis official Balul Rotary 2008, de catre presedintele RC Busteni-Valea Prahovei, arhitectul Dan Manea. Cuvantul acestuia a aratat scopul cultural si caritabil al acestei manifestari, a expus obiectivele ce se doresc realizate-constituirea unui fond de burse si restituiri istorice-a multumit participantilor pentru prezenta si a declarat balul deschis. Pentru a respecta deviza “A servi mai presus de sine”, exprimand ideea ajutorarii si intelegerii celorlalti, sinteza a activitatilor umanitare, invitatii constanteni, oficialii din zona cat si din afara ei, participantii prahoveni si nu numai,colaboratorii, sponsorii si rotarienii prahoveni au incercat sa se depaseasca pe ei insisi, raspunzand acestei provocari, dorind prin respectiva prezenta sa fie construite relatii durabile interumane, dorind sa isi aduca aportul la realizarea celor doua obiective.
Fondurile rezultate in urma Balului Rotary 2008 au fost in suma de 42.500 ron, din care 10.000 ron au fost alocati pentru “Burse pentru elevi” si 32.500 ron pentru “Restituiri istorice”.
Cei peste 200 de participanti s-au aratat incantati de rezultatele actiunii si s-au distrat pana noaptea tarziu.
Vineri 12 septembrie 2008, participantii la Balul Rotary cat si alti invitati au fost martorii finalelor nationale ale concursurilor de frumusete Miss Turism Queen International si Miss Globe, de data aceasta in Busteni la Centrul Cultural din localitate, evenimente din cadrul Festivalului Valea Prahovei-2008.
Duminica 14 septembrie 2008 , presedintele RC Busteni-Valea Prahovei a declarat Festivalul Valea Prahovei 2008 inchis.
Concluziile desprinse la finalul actiunii au aratat ca oamenii sunt sensibili, le pasa si au sprijinit consistent proiectele Clubului Rotary.

================

Proiect cultural „Rotary Bal 2008 Sinaia” – editia a I-a –

Organizatori: Rotary Club Valea Prahovei si Platinum Agency Romania

Parteneri: Rotary Club Constanta, Primariile Busteni, Sinaia si Azuga

Tipul manifestarii: Festival (Bal, concert muzica clasica, moda, alte manifestari artistice)

Perioada : 07.09 – 13.09.2008

Loc de desfasurare: Cazino Sinaia (11.09) si Centrul Cultural Busteni (12.09)

Pretul unei invitatii pentru participarea la cele doua evenimente din 11 si 12 sept. 2008 este de 100 Ron/pers.
Pentru licitatia si tombola din cadrul Balului caritabil, rotarienii si invitatii pot dona obiecte.

DESFASURATOR  “BAL ROTARY”  EDITIA I,  din 11.09.2008…..

DATA:         11.09.2008
ORA:         17.30-24.00
LOCUL:     Cazino Sinaia

Ora  17.30 – 18.00 – receptie si primire invitati (hol intrare Cazino)

Ora  18.00 – 18.45 – Concert sustinut de Orchestra de Camera condusa de maestrul Tanase Garciu (sala de concerte) – W.A. Mozart – “Mica serenade” (Eine Kleine Nachtmusik)

o    ” Eine Kleine Nachtmusik ” este datata la 17.08.1787 si a fost conceputa ca partitura pentru muzica de camera : doua viori , o violina , un violoncel si un contrabas . In scurt timp devine o piesa de succes in cadrul seratelor muzicale si al concertelor organizate pe timpul verii de aristocrati in gradinile lor luxoase .
Audiind aceasta fermecatoare lucrare muzicala , G.Rossini a afirmat : ” Beethoven poate fi considerat cel mai mare compozitor , dar Mozart este unic in felul sau ” ! Aceasta afirmatie a ramas ca un citat celebru in Istoria artei muzicale .
.

Vioara
SEBASTIAN – MIHAI TEGZESIU  concert maestru
ALEXANDRU MANASI
PETRU NEMTEANU
RAZVAN DUMITRU
RADU CHISU
RODICA NURLA
ALEXANDRU FERNBACH
CIPRIAN BALINT
CARMEN SIMION

Viola
ADELINE PENESCU
TRAIAN BOALA
Violoncel
CARMEN TEGZESIU
RADU SINACI

Contrabas
VLADISLAV IOAN LUCA ZODIERU

Ora 19.00 – 19.30 – Primire invitati insotita de fundal sonor realizat de “Tempo” Cvartet (hol intrare Cazino)

Ora 19.30 – 19.50 – Cuvant de deschidere a Balului si alocutiuni sustinute de presedintii Rotary Club, organizatori, autoritati si sponsori ( Sala oglizilor)

Ora 19.50-20.00 – Deschidere Licitatie – MC Tanase Garciu – sunt prezentate obiectele incluse in licitatie si se prezinta regulamentul de participare la licitatie

Ora 20.00-20.30 – Spectacol moda – Prezentarea unor colectii cu rochii de seara

Ora 20.30-20.50 – “Dance Time” – invitatie in ringul de dans pentru primul vals si tango.

Ora 20.50-21.05 – Moment artistic – Soprana Daniela Vlădescu, una dintre marile voci ale cantecului liric romanesc, actual director general al Teatrului Naţional de Operă şi Balet “Oleg Danovski“ din Constanţa.

Ora 21.05-21.25 – “Remember the 70this” o noua invitatie la dans pe muzica anillor 70-80

Ora 21.25-21.45 – Moment artistic – Lucia Dumitrescu un nume tot mai des auzit de noi toti in ultimul timp. La doar 17 ani, ea a castigat premiul I al sectiunii de Interpretare si Trofeul Festivalului National de Muzica Usoara Mamaia 2007

Ora 21.45-22.00 – “Let’s dance” o noua runda de dans pentru participantii la eveniment

Ora 22.00-22.20 – Moment artistic – Adrian Romcescu la doar 17 ani lua Premiul I la Interpretare, cu „”Chemarea dragostei””, piesa lui Marius Teicu. Imediat dupe ce s-a lansat, solistul a fost comparat cu marele Aurelian Andreescu. Spre disperarea parintilor, Adrian a renuntat la vioara, fiind indragostit lulea de muzica usoara. Fiind bun prieten cu Ionel Tudor, artistul a inregistrat in studioul acestuia cateva acorduri cu vioara, pentru piesa „Aproape de cer”, care a fost cantata de Ionut Radu la Festivalul de la Mamaia. Adrian Romcescu va canta si cu vioara, asa cum face de cativa ani incoace in Danemarca, cu o trupa care se numeste Adrian’s Trio.

Ora 22.20-22.40 –– Moment artistic Tanase Garciu si prietenii. Tanase Vasile Garciu, nascut la Constanta incepe studiul viorii la varsta de 5 ani. Licentiat in muzica la Academia de Muzica din Bucuresti, Sectia de Instrumente si Canto, Clasa de Viola, cu nota maxima si absolvent al Cursului de Dirijor de la Academia Pescareza, Pescara, Italia. Este Director Artistic al Concursului International de vioara Castel del Monte, Andria. Este castigator al Premiului Special al Concertului International de muzica de Camera din Brasov si Primul Premiu al concursului HERBERT VON KARAJAN din Berlin. Prima viola in ORCHESTRA DE CAMERA din Bucuresti, prima viola in orchestra Internationala a festivalului din Bayrenth. Este fondatorul Orchestrei Filarmonice din Constanta a Orchestrei de Camera Castel del Monte cu care a obtinut primul premiu la Concursul International de la Sanicandro, Gorgonico, Italia si a Cursului de Perfectionare International din Andria, Italia. A cantat ca solist si a dirijat in Romania, Austria, Franta, Spania, Rusia, Germania, Olanda, Belgia, Croatia, Egipt, Africa de Sud. In Italia a cantat in teatre prestigioase cum ar fi San Carlo di Napoli, Rossini din Pesaro, Manzoni din Milano, Petruzzeli din Bari, Morlachi di Perugia, la Festivalul Due Mondi din Spoleto si in Vatican, in Sala Nervi, pentru Eminenta Sa Papa Ioan Paul al II lea, precum si in curtea Castelului del Monte, cu ocazia vizitei oficiale a presedintelui Italiei, Francesco Cossiga si a presedintelui Republicii  Germane, Dr. Richard F. Von Weizsacker.

Ora 22.40-22.45 – Licitiatia – MC Tanase Garciu – sunt anuntati posibili castigatori ai licitatiilor si sunt facute ultimele demersuri pentru inchiderea licitatiei

Ora 22.45-23.00 – “The Last Dance” – invitatie la ultma partida de dans pentru participant

Ora 23.00-23.30 – Tombola – sunt anuntati castigatorii premiilor din cadrul tombolei si are loc inchiderea oficiala a Balului

Ora 23.00-23.30 – inchiderea oficiala a Balului realizata de MC Tanase Garciu si invitatii sai
Prietenia dintre Tanase Garciu si Adrian Romcescu precum si dragostea pentru muzica i-au condus la infiintarea Clubului Artistilor din Mamaia. Pasiunea pentru muzica este liantul ce-I leaga pe Adrian Romcescu , Daniela Vladescu si Tanase Garciu. Adrian Romcescu a ales-o pe Daniela Vladescu pentru un duet. Cei doi vor interpreta „Try to remember”, aceeasi piesa pe care odinioara Harry Belafonte si Nana Mouskouri o imparteau frumos la doi.   Duetul Daniela Vladescu si Adrian Romcescu (cu Try to Remember)a fost cel mai aplaudat moment din seara Juriului Festivalului Mamaia 2007.
ANEXA 1
Program SUSTINUT de „TEMPO” CVARTET

1.    Arie di corte , Antiche Danze Ed Arie, Artist: O. Respighi(aproximativ 10 min)
Ottorino Respighi (n.1879-d.1936) este un compozitor de marca al secolului XX. Desi italian prin nastere, mare parte din sonoritatile sale timbrale si armonice i se trag de la un… rus! Citeva detalii biografice elucideaza, partial, o anume apetenta pentru orchestratiile de larga respiratie si paleta coloristica extrem de variata a evantaiului sau sonor. Respighi beneficiaza de sansa de a deveni elevul lui Rimski-Korsakov la Petersburg, in timp ce este membru al Orchestrei Imperiale! Dupa ce studiase deja la Berlin cu Max Bruch.  Fara sa punem accentul pe explicatii biografice pentru o perceptie mai nuantata a lucrarilor si a unei cariere, nici nu putem eluda aceste aspecte, uneori evidente. Respighi a preluat multe de la marele compozitor rus, nu coplesitor, dar suficient ca sa-l influenteze decisiv. Cum s-a creat acest sound specific al lui Respighi, asa cum avem impresionismul lui Debussy sau programatismul energetic wagnerian? E vorba de o anume apetenta a lui Respighi pentru „muzica veche“, dispozitia afectiva pentru melodiile lirice si de dans ale Renasterii, combinate cu interesul manifest pentru cantos-ul gregorian si, nu in ultimul rind, predispozitia pentru muzica simfonica cu program, dezvoltata in somptuoase orchestratii. Din toate aceste obsesii si pasiuni de-o viata s-au nascut lucrari diverse ce fac astazi farmecul multor concerte.

2.    Menuet, Artist : L. R. Boccherini (aproximativ 10 min)

Luigi Rodolfo Boccherini (n. 19 februarie 1743 – d. 28 mai 1805) a fost unul dintre cei mai importanţi compozitori şi violonişti din Italia, a cărui muzică era caracterizată de un stil galant, stil care s-a dezvoltat în parte în centrele muzicale Europene. Boccherini este foarte cunoscut datorită unui menuet din Cvintetul de corzi în E, Op.13, Nr.5 şi Concertul de Vioară în B bemol major. Această ultimă lucrare a fost cunoscută în diferite versiuni făcute de violonistul german Friedrich Grützmacher, dar recent a fost transformată în versiunea originală. Mare parte din muzica lui de cameră urmează modelul stabilit de Joseph Haydn, dar Boccherini a îmbunătăţit modelul lui Hadyn de cvintet de corzi aducând vioara la proeminenţă, pe când Haydn întotdeauna s-a referit la un rol de acompaniament. Stlilul Boccherini este caracterizat de farmecul tipic Rocco, strălucire, optimism şi inventarea unei expuneri mult mai melodice şi ritmice cuplată cu frecvenţele influente de chitară tradiţională din ţara sa de adopţie, Spania. Neglijat după moartea sa de departe poreclit soţia lui Haydn datată din secolul 19, munca sa adună mai multă recunoştinţă târzie, în tipăritură, înregistrare şi concerte. Faimoasa lui “Musica notturna delle strade di Madrid” (cvintet de coarde în C major Op.30) a fost recent popularizată prin filmul Peter Weir Maiestru şi Comandant: La capătul Pământului.

3.    Dans nr. 5, Artist : J. Brahms (aproximativ 10 min)

Johannes Brahms (n. 7 mai 1833, Hamburg – d. 3 aprilie 1897, Viena) a fost un compozitor romantic german, care a trăit cea mai mare parte a vieţii sale în Austria, la Viena. Brahms a fost considerat de către mulţi „succesorul” lui Beethoven, iar prima sa simfonie a fost descrisă de Hans von Bülow drept a zecea a lui Beethoven (supranume folosit şi astăzi). Dansurile ungare ale lui Johannes Brahms formează o colecţie de 21 de scurte piese muzicale, inspirate în majoritate din folclorul maghiar. Numerele 11, 14 şi 16 sînt în întregime compoziţii proprii, în acelaşi stil. Iniţial toate dansurile au fost scrise în aranjament pentru pian la patru mîini. Brahms a rescris primele 10 piese pentru pian solo; alţi muzicieni, printre care Antonín Dvořák, au rearanjat partiturile astfel încît să poată fi interpretate la diverse instrumente şi de diverse ansambluri muzicale. Judecînd după numărul de adaptări şi interpretări, cel mai apreciat dintre cele 21 de dansuri este numărul 5 în Fa diez minor (Sol minor în interpretări orchestrale).

ANEXA 2
„TEMPO” CVARTET

SEBASTIAN – MIHAI  TEGZEŞIU   Violina I
CARMEN – LAVINIA  SIMION   Violina II
ADELINE  – LUDMILA  PENESCU   Viola
CARMEN  TEGZEŞIU   Violoncel

Constituit la Constanţa în 1991 de către instrumentiştii solişti ai Filarmonicii „Marea Neagră”, „Tempo” Cvartet este un nume de referinţă în lumea muzicală naţională şi internaţională, desfăşurand o susţinută activitate artistică concretizată in  recitaluri camerale, concerte de caritate şi înregistări pentru posturile de radio şi televiziune, locale şi naţionale.
Repertoriul său cuprinde capodopere ale muzicii naţionale şi universale, de la muzica baroc la muzica contemporană, incluzând un număr important de prime audiţii.
„Tempo” Cvartet a întreprins numeroase turnee în ţări europene, SUA, America de Sud şi  Coreea de Sud., bucurându – se de înalte aprecieri artistice şi interpretative, atât din partea criticii de specialitate cât şi a publicului meloman.
„Admirabil sunet…excelenta interpretare” (Cuget Liber – Constanta)
„ Recitalul baroc al Cvartetului „Tempo” a returnat auditorul „in timpul barocului”  (Revista Melos – Bucuresti)

SEBASTIAN – MIHAI TEGZEŞIU

Nãscut la Constanţa în anul 1984, violonistul Sebastian – Mihai Tegzeşiu este masterand al Universităţii Naţionale de Muzicã din Bucureşti, , la clasa de vioară a maestrului Gabriel Croitoru.
A studiat între  anii 1995-2000 cu maestrul Daniel Podlovschi, iar din anul 2000 pânã în 2003 cu reputatul profesor Ştefan Gheorghiu. Desfãşoarã o bogatã activitate concertisticã şi competiţionalã, fiind o prezenţã apreciatã de critica de specialitate şi de publicul auditor.
2006 – 2007 – Cursuri de Masterat cu prof Adelina Oprean de la Conservatorul de Muzică din Basel – Elveţia.
Sebastian – Mihai Tegzeşiu este laureat al Concursurilor:
– Premiul I – „Micul Mozart” – Constanţa , ediţiile 1991, 1992– „George Georgescu” – Tulcea, ediţiile 1993, 1994„ George Enescu – Impresii din copilãrie” –Bucureşti ed.1996,  1997
– Premiul I –   „Olimpiada Naţionalã” – Bucureşti 1996, Constanţa 1999, Craiova    2000, Bucureşti  2001, Botoşani   2002.
–  Premiul de excelenţă  al Ministerului Educaţiei pentru merite deosebite în domeniul artistic şi competiţional  2002  şi 2003
– Premiul II şi Premiul special al Juriului pentru cea mai bunã interpretare      a unei  piese româneşti  – Braşov  1998
– Premiul II şi Premiul Apperto – „Mihail Jora „ – Bucureşti 1999
– Premiul Special al Juriului – „Jeunesses Musicales” – Bucureşti 1999
– Finalist la Concursul Internaţional „Tibor Varga”- Sion (Elveţia) 2002
– Premiul II – Concursul „Mihail Jora” – 2005
– Premiul „Rotary Atheneum” – 2007 – pentru afirmare artistică deosebită pe plan naţional şi internaţional.
A concertat cu Filarmonicile din ; Constanţa, Sibiu, Oradea, Bacãu, Botoşani, Rm. Vâlcea, Braşov, Tg. Mureş, Orchestra de Camerã Radio Bucureşti şi Orchestra de Tineret din Wuppertal (Germania).
A fost invitat sã susţinã recitaluri în Romania, Germania,  Finlanda şi Italia.

CARMEN – LAVINIA SIMION

Născută la Bucureşti, Carmen – Lavinia Simion este absolventa a Academiei de Muzica din Iasi, la clasa de vioară a maestrului Daniel Podlovsky.
Este laureată la concursurile naţionale de interpretare muzicală, alături de Orchestra de Cameră a Filarmonicii „Marea Neagră”.
Are o bogată activitate artistică concretizată prin numeroase recitaluri camerale susţinute pe numeroase scene din România.
A participat alături de Orchestra Filarmonicii „Marea Neagră” la turneele artistice din Spania, Belgia, Franţa, Germania, Olanda, Italia, SUA, Bermuda, America de Sud, Corea de Sud.
In prezent este Concert maestru al Orchestrei Teatrului National de Opera si Balet „Oleg Danovski”.

ADELINE – LUDMILA PENESCU

Născută la Ploieşti, este absolventă a Academiei de Muzică din Iaşi, clasa prof. Daniel Podlovsky.
Este laureată la numeroase Concursuri naţionale de interpretare muzicală, secţia violă.
Adeline Penescu a fost şef partidă violă în cadrul Orchestrei Filarmonicii „Marea Neagră”, in prezent sef partida – solist instrumentist al Orchestrei Teatrului National de Opera si Balet „Oleg Danovski” si membru fondator al „Tempo” Cvartet.
A susţinut numeroase recitaluri şi turnee în aproape toate ţările europene cât şi în SUA, America de Sud, Bermuda, şi Corea de Sud.
Pentru posturile locale şi naţionale de radio şi televiziune a înregistrat numeroase lucrări din repertoriul preclasic, clasic, romantic şi contemporan.

TEGZEŞIU CARMEN

Data naşterii: 1.03.1955
Localitatea: Cluj – Napoca
Starea civilă: căsătorită
Copii: 1 copil
– 1979 absolventă a Conservatorului de Muzică „C. Porumbescu” – Bucureşti- Facultatea Instrumente – Canto, violoncel principal, clasa prof. Serafim Antropov şi Aurel Niculescu.
– 1970 – 1980 laureată a Concursurilor Naţionale şi Internaţionale de Interpretare cu Orchestra de Cameră şi Cvartet. Înregistrări Radio – Tv.
– 1975 – 1978 membră a Orchestrei de cameră „Camerata” a Conservatorului cu care a întreprins nenumărate turnee artistice în ţară şi străinătate: Germania, Franţa, Spania precum şi participări la Festivalurile de la Colmar (Franţa), Viena şi Berlin.
– 1977 – Recitaluri şi concerte în cadrul Festivalului de tineret de la Bayreuth – Germania avîndu- la pupitrul dirijoral pe maestrul Erich Bergel.
– 1979 – 2004 membru fondator al Orchestrei Simfonice a Filarmonicii „Marea Neagră”.
– 1983 – 2001 şef partidă al Orchestrei Simfonice a Filarmonicii „Marea Neagră”.
– 1992 – 1998 şi 2001 – 2003 şef partidă la Orchestra Operei Constanţa.
– 2003 – 2004 solist instrumentist Filarmonica „Marea Neagră”.
– 2004 – 2008 şef partidă violoncel Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski”
-1979 – 2004 membru fondator al Cvartetului „Tempo” al Filarmonicii „Marea Neagră” cu care a susţinut numeroase recitaluri în ţară cât şi înregistrări pentru posturile naţionale de Radio şi Tv.
– 1992 – 1999 membru fondator al „Black Sea New Music Ansamble”
– 1980 – 2003  înregistrări Electrecord şi CD cu Thalassa Sound.
1979 – 2004 turnee artistice în: Spania, Franţa, Belgia, SUA, Olanda, Italia, Coreea de Sud, Bermuda, etc.
– Repertoriul solistic, cameral şi simfonic cuprinde lucrări de la muzica preclasică până la cea contemporană (prime audiţii absolute).
– Repertoriul de operă – integrala W.A.Mozart (operă în concert), Cimarosa, Donizetti, Verdi, Puccini, Rossini, Mascagni.

We cannot display this gallery
Voteaza articol:
(0 voturi, medie: 0,00 din 5)
Încarc...
· 8.831 afisari
Publicitate
Targul National Imobiliar

Ce parere ai?