vineri, 16 septembrie 2011

Publicat in Home, Proiecte finalizate

Bal Rotary Valea Prahovei 2011

Voteaza articol:
(2 voturi, medie: 3,00 din 5)
Încarc...
· 4.092 afisari
Ne face o deosebita bucurie, sa va anunțam, pe aceasta cale, ca in data de 8 septembrie 2011 a avut loc „Balul Rotary Valea Prahovei „, un eveniment organizat anual de Asociația „Clubul Rotary Valea Prahovei” in parteneriat cu Primăria Sinaia si cu sprijinul SC Sinaia Forever SRL. Scopul acestui Bal a fost strângerea de fonduri pentru derularea proiectelor din zona, proiecte sprijinite de primăriile și cetățenii din Azuga, Bușteni si Sinaia.

Sub deviza „A servi mai presus de sine”, membrii asociaţiei „Clubul Rotary Valea Prahovei”, au aigurat, ca și în anii precedenți, pentru toți invitații , o seara de neuitat la Cazino Sinaia unde au avut parte de expoziții inedite, un spectacol extraordinar, o prezentare de modă şi de multe alte surprize. Pe lângă distracţie, cu ocazia balului, membrii clubului au reusit sa strângă fonduri pentru continuarea proiectelor deja începute – Restaurarea monumentelor istorice şi sprijinirea educaţiei şi a performanţei prin acordarea burselor Rotary.

Programele clubului nostru, pe termen lung, sunt :
1. Programul „Restituiri istorice pe Valea Prahovei”(contribuții la restaurarea unor monumente ce aparțin istoriei acestor locuri);
2. Programul „Educație, creație și performanta”(concursuri tematice de desen, de fotografie, acordare de burse de merit);
3. Programul „Caritate prin arta și cultura”(concert de an nou, bal).

Locul de desfășurare al evenimentului a fost Sala Bacara din Casino Sinaia, Ora de incepere : 18:30, ambianta a fost una de sărbătoare si de larga deschidere catre noi prietenii. Au participat autoritati locale si judetene, oameni de afaceri din zona, artisti si prieteni rotarieni. Preparatele culinare insotite de bauturi alese au completat tabloul unei seri de neuitat. Taxa de participare a fost de 200 de lei /persoana.

In foaierul Cazinoului au fost organizate mai multe expoziții de fotografie cu temele „Imagini vechi”, „Orhidee din Bucegi”, „Capela Știrbei” și „Crucea Caraiman”, prin care dorim sa dorit promovarea Văii Prahovei și în același timp sa obținerea fondurilor necesare continuării proiectele asociației noastre. In Sala Bacara au fost expuse lucrări de arta, tablouri, donate de artiști plastici și de alți susținători ai clubului nostru, lucrări care au făcut obiectul unei licitații cu strigare.

Programul evenimentului a fost urmatorul:

Cele 33 de finaliste pentru titlul de „Miss World Romania”, coordonate de Marius Seceleanu – reprezentant InfoFashion, au incantat audienta cu o prezentare de moda.

Iata cateva instantanee din cadrul evenimentului:

We cannot display this gallery

ECHIPA DE ORGANIZARE A EVENIMENTULUI a fost compusa din rotarienii:

  1. Dan Manea- 0722309078
  2. Viorica Vasile – 0723182147
  3. Marius Seceleanu-0722341591
  4. Grama Ghiocel –0722378818
  5. Mihai Totpal- 0720900669
  6. Ilie Marian – 0722 249 162
Va multumim si va asteptam cu drag la Balul din 2012!
Dan MANEA
Presedinte RC Sinaia- 82085-
2011-2012
„Scruteaza-ti fiinta pentru a imbratisa umanitatea”
Voteaza articol:
(2 voturi, medie: 3,00 din 5)
Încarc...
· 4.092 afisari
Publicitate
RAPORT DE ANALIZA Piata Imobiliara

Ce parere ai?