marți, 5 februarie 2013

Publicat in Home

ANTONIA sustine Campania “Dati un Ban pentru Caraiman”

Voteaza articol:
(3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
· 5.579 afisari

ANTONIA, pe numele său complet Antonia Iacobescu este considerata una dintre cele mai frumoase artiste din Romania. În vârstă de 24 de ani (n. 12 aprilie 1989, București), seducatoare, puternică, atractivă si foarte talentată a reuşit să se facă cunoscută atât prin trăsăturile sale fizice ieşite din comun, dar şi prin calitatile sale artistice deosebite. Obisnuită să iși seducă fanii pe internet cu imagini care de care mai provocatoare, Antonia (http://www.facebook.com/AntoniaOfficial) a raspuns pozitiv solicitarii Asociatiei „Clubul Rotary Valea Prahovei” de a se alatura Campaniei „Dati un Ban pentru Caraiman!”

Antonia a trăit și crescut în statul Utah și în orașul Las Vegas din statul Nevada, unde a terminat liceul și a intrat și în lumea modelling-ului. A participat la sute de ședințe foto pentru cataloage și a ajuns să colaboreze cu agenții mari din America, cum ar fi Lenz sau Ford Models. Antonia cântă de la vârsta de 10 ani și a făcut școala de muzică în SUA. Faptul că a trăit printre oameni de culoare a influențat-o în muzică. Stilurile RnB și Soul le simte cel mai aproape, fiind stilurile muzicale ce au influențat-o în mod decisiv. Hiturile artistei precum „Roses on Fire” – 2009 – , „Morena” – 2010 – ,„Shake It Mamma” – 2011 – ,„Marionette” – 2011 – ,  „Pleacă” – 2011 – ,„I Got You” – 2012 – , „Jameia” – 2012 si „Marabou” – 2013 –  se regăsesc in topul celor mai ascultate piese din România. Vezi site-ul oficial: http://www.antoniaofficial.com/

Cunoscuta artista isi mobilizeaza acum fanii din tara si strainatate pentru a se alatura acestei nobile campanii, desfasurate de Primaria Orasului Busteni la initiativa Asociatie „Clubul Rotary Valea Prahovei”.

Toate detaliile proiectului pot fi vizualizate pe site-ul: www.cruceacaraiman.ro

Nu uitati ca si voi va puteti alatura, acestui frumos si extrem de necesar proiect, prin donatii sau sponsorizari, prin promovarea campaniei pe paginile web, blogurile sau conturile voastre de Facebook si direct prin actiunile voluntare la care o sa participati.

Acordati un Like paginii de Facebook a campaniei! http://www.facebook.com/CruceaCaraiman


Voteaza articol:
(3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
· 5.579 afisari
Publicitate
Targul National Imobiliar

  1. Iuga Nicolae says:

    O felicit cu drag pe dra respectiva, care dupa ce este buna, patrioata e si foarte frumoasa. Ii multumesc si apreciez ca este bine daca cineva mai si face ceva concret. Din tara, ati vazut ca nimeni nu doreste sa miste un deget ? Imi pare rau ca se intampla asa ceva. O sa popularizez cat pot aceasta initiativa in ideea ca cineva, cuiva, ii pasa de simbolurile romanesti. Eu care dupa 39 de ani de munca am 1000 lei pensie nu ma pot angaja la ceva care sa insemneze ceva dar o sa incerc sa determin pe unii care pot sa faca ceva concret.

  2. EMITE MESAGER AXA DESAR says:

    CE CUMINTE SI FRUMOASA ESTI AICI!

Ce parere ai?