vineri, 2 aprilie 2010

Publicat in Proiecte finalizate

Actiune Rotary la Busteni, ajutor pentru masa de Paste

Voteaza articol:
(1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
· 102.139 afisari

0Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Asociatia „Clubul Rotary Valea Prahovei” a organizat, in data de 2 aprilie 2010, o actiune caritabila prin care a sprijint cu alimente necesare pentru masa de Paste o familie din Busteni care a solicitat prin intermediul blog-ului www.rotarybvp.ro acest ajutor.

Acesta este mesajul primimit:
„... ma numesc Golea Mihai din Busteni am si eu un somaj de 3 milioane si nu ma ajung deloc cu banii de sarbatori! de sarbatorie de paste nu am nimic ce sa pun la familia mea de mancare! sunt in somaj di am doar 3 milioane de lei vechi! daca puteti si aveti buna pacere sa ma ajutati si pe mine va multumesc anticipat! pentru contact 0723444243 …

In urma unei mici anchete sociale sa constatat faptul ca aceasta persoana locuieste in cartierul Poiana Tapului din Busteni, este castorit si are trei copii. Situatia familiei este foarte delicata avand mari probleme finaciare in acest moment.

Pentru aceasta actiune patru dintre membri asociatiei au facut donatii constand in produse alimentare: carne, suc, apa minerala, ulei, faina, paste fainoase, dulciuri, cafea, cozonac, pasca, oua etc. Toate acestea au fost stranse si donate in „Vinerea Mare” reprezentantilor familiei care au primt cu multa bucurie produsele si au apreciat in mod deosebit acest gest caritabil.

Printre sponsorii acestei actiuni sau numarat: Marian ilie (SC Clomar Prest Serv SRL – Busteni), Marina Potcoava ( SC Marcost SRL – Sinaia), Nicolae Sarvari (SC Romaqua Group SA – Busteni) si Adrian Nargea (S.C. Master’s S.R.L. – Busteni). Le multumim pe aceasta cale pentru gestul caritabil si implicarea in actiunea organizata de Rotary Club Sinaia.

0In a treia zi de Paste, marti 6 aprilie 2010, presedintele Asociatiei „Clubul Rotary Valea Prahovei” a invitat familia Golea la Biserica cu hramul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril, ctitorita de Centrului de Jandarmi Montani in Sinaia, cartierul Cumpatu (click AICI), pentru a participa la un praznic oferit de mai multi enoriasi impreuna cu parintele Tanase Benone, un bun prieten al Rotary Club Sinaia. Pentru aceasta actiune sau facut donatii atat din partea presedintelui asociatiei cat si din partea altor membrii alaturi de mai multi oameni cu spirit caritabil din Sinaia si Busteni. Speram ca participarea familiei Golea si la aceasta actiune sa le aduca mai multa bucurie in suflete, incredere, credinta si speranta.

Asociatia „Clubul Rotary Valea Prahovei” va continua sa fie alaturi de persoanele cu nevoi speciale atat timp cat este nevoie si va avea resursele necesare sa o faca.

We cannot display this gallery
Voteaza articol:
(1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
· 102.139 afisari
Publicitate
Targul National Imobiliar

  1. Felicitari pentru gestul vostru! Un lucru deosebit cu ocazia acestor sarbatori!

  2. marian ilie says:

    Promitem s-o organizam mai bine data viitoare!

Ce parere ai?